Leje af huset

Det er vores ønske at gøre festen i Skjellerup til en god oplevelse for alle der lejer lokalerne. Derfor har vi skabt konceptet “alt inklusiv” det gør det let og overskueligt for dig som lejer. Der kommer ingen skjulte omkostninger i forbindelse med leje af vores skønne og klassiske forsamlingshus. Det mener vi er sund fornuft og til gælde for begge parter. Vi laver slut rengøringen og dermed opnår vi en ensartethed og du kan som lejer altid forvente at ankomme til et rent hus.

Husets faciliteter

Skjellerup forsamlingshus råder over alt hvad I skal bruge af service, borde og stole.​

Rengøring

Vi sørger for at du ankommer til et rent hus, det giver det bedste udgangspunkt for en god fest. Du rydder op efter dig selv og vi står for slut rengøringen. Det er vores alt inklusiv koncept.

Mad og drikke

Skjellerup forsamlingshus har gennem tiden holdt mange fester og vi har derfor et godt netværk af leverandører af alle de ting I skal bruge til festen.​

Du kan leje forsamlingshuset fra 2.600 kr.

Er forsamlingshuset ledigt?

Du kan altid kontakte os for at se huset inden du beslutter, om det er i Skjellerup forsamlingshus festen skal holdes. Tjek kalenderen for at se om forsamlingshuset er ledigt. 

Adresse: Mariagervej 86, 9500 Hobro

Telefon: +45 2945 9963

Åben for henvendelse: 9-18 alle dage

Husk at forsamlingshuset er drevet af frivillige og telefon opkald måske ikke besvares.

Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar